Naar overzicht

Wielerparcours Sloten // WV Amsterdam

Wielerparcours Sloten heeft een lengte van 2,5 kilometer. Het asfalt parcours heeft ruime bochten en een viaduct.

Hoe kom ik met de auto bij de start-finishlocatie?

De start-finishlocatie is bij de kantine halverwege het parcours. Wanneer je Sportpark Sloten betreedt via de autoweg, dan ga je langs de slagbomen en rijd je om de overdekte wielerbaan heen door de weg te volgen. Uiteindelijk kom je op een parkeerterrein terecht met rechts de turnhal en links de overdekte wielerbaan. Het parcours ligt aan de parkeerplaats, je kunt hier je auto parkeren en met de fiets het parcours betreden. Rijd dan over de brug en volg vervolgens de weg totdat je de kantine en start-finishlocatie ziet.

Hoe kom ik met de fiets bij de start-finishlocatie?

De start-finishlocatie is bij de kantine halverwege het parcours. Wanneer je Sportpark Sloten betreed via de autoweg, dan ga je voor de slagbomen naar rechts en door de poortjes heen. Vervolgens volg je het parcours en kom je vanzelf de kantine en start- finishlocatie tegen.

Adres

Vragen deelnemers

Heb jij een vraag? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Vragen organisatoren

Lijkt het jou leuk om een wedstrijd te organiseren? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel