Naar overzicht
Ready2Race Wedstrijd

Ready2Race & Koersclinic Groningen 6

17 september 2023
Groningen
  • 17 september Ready2Race i.c.m. Open Gronings kampioenschap voor (elite)amateurs wedstrijd & koersclinic Wielerbaan Corpus

In samenwerking met Tandje Hoger

Lekker koersen op de brede en veilige wielerbaan bij het Sportpark Corpus den Hoorn. De ideale gelegenheid om te kijken of wedstrijd rijden ook iets voor jou is.

Dit jaar is er speciaal voor de deelnemers van de 4e en 3e klasse een koersclinic voorafgaand aan de wedstrijd. Er mag ook separaat deelgenomen worden aan de clinic danwel de wedstrijd.

De Koersclinic wordt begeleid door ervaren coaches en heeft als uitgangspunt meer controle over je fiets tijdens een koers. Middels verschillende oefenvormen bereiden we je voor op de koers. De Koersclinic is een bundeling van Techniek, Tactiek en inzicht. De Koersclinic vindt plaats voorafgaand aan Klasse 4 en is toegankelijk voor iedereen. De kosten voor deze clinic bedragen €5 te betalen met PIN ter plekke tijdens de wedstrijddag, aanmelden kan via: steven.hamstra@ready2race.nl. Onder vermelding van je naam, leeftijd, klasse bij R2R en de datum + plaats waar je aan de clinic mee wil doen.

Het OGK

Jaarlijks wordt traditioneel het Open Gronings Kampioenschap georganiseerd en dit keer in combinatie met Ready2Race. De Ready2Race klasse indeling zal daarom gehanteerd worden. De wedstrijden om het OGK (dames en heren) zullen langer duren. Het programma is daardoor wat afwijkend. Net zoals de andere R2R wedstrijden op de wielerbaan zijn de wedstrijden bedoeld voor renners tot en met (elite)amateur niveau.

Ready2Race Noord klassement na 17-09-2023

Programma

9:30-11:00u koersclinic

Inschrijven vooraf via de website of ter plekke bij de balie.

Verzamelen om 09:30u bij het grote (schuif)hek bij de wielerbaan/parkeerterrein.

9:30-11:00u 2e klasse i.c.m. OGK Dames*

11:00-11:50u 3e klasse

11:01-11:40u 4e klasse/ instapklasse dames

11:50-14:15u Hoofdklasse/1e klasse – OGK over 70 ronden voor renners tot en met (elite)amateurs heren niveau**

*er wordt een aparte uitslag gemaakt voor de 2e klasse en het OGK dames

**er wordt een aparte uitslag gemaakt voor het OGK, hoofdklasse en 1e klasse (de laatste twee i.v.m. het klassement). Na afloop van de wedstrijd zal het podium van het OGK en de 1e klasse gehuldigd worden.

Programma

Een wedstrijddag bestaat uit meerdere races. Jij schrijft je in voor de wedstrijddag en wij delen je vervolgens in een klasse die past bij jouw niveau.

Ready2Race - Klasse 2

Bekijk de uitslag

Ready2Race - Klasse 3

Bekijk de uitslag

Ready2Race - Klasse 4

Bekijk de uitslag

Ready2Race - Instapklasse dames

Bekijk de uitslag

Ready2Race - Hoofdklasse

Bekijk de uitslag

Ready2Race - Klasse 1

Bekijk de uitslag

Locatie: Wielerparcours Corpus den Hoorn

Wielerparcours Corpus den Hoorn is gelegen in Groningen en heeft een lengte van 1,61 kilometer. Het parcours loopt om het Sportpark Corpus den Hoorn heen.

Meer over deze locatie

Vragen deelnemers

Heb jij een vraag? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Vragen organisatoren

Lijkt het jou leuk om een wedstrijd te organiseren? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel