Naar overzicht
Ready2Race Wedstrijd

Ready2Race Leiden

17 september 2023
Leiden
 • Deze Ready2Race wordt georganiseerd in samenwerking met Swift Leiden.
 • Dit jaar is er speciaal voor de deelnemers van de 4e en 3e klasse een koersclinic voorafgaand aan de wedstrijd. Er mag separaat deelgenomen worden aan de clinic danwel de wedstrijd.
  • De Koersclinic wordt begeleid door ervaren coaches en heeft als uitgangspunt meer controle over je fiets tijdens een koers. Middels verschillende oefenvormen bereiden we je voor op de koers. De Koersclinic is een bundeling van Techniek, Tactiek en inzicht. De Koersclinic vindt plaats voorafgaand aan Klasse 4 en is toegankelijk voor iedereen. De kosten voor deze clinic bedragen €5 te betalen met PIN ter plekke tijdens de wedstrijddag, aanmelden kan via: lennard.van.harskamp@ready2race.nl. Onder vermelding van je naam, leeftijd, klasse bij R2R en de datum + plaats waar je aan de clinic mee wil doen.
  • De Koersclinic begint om 10:00.
 • Inschrijven voor de wedstrijd kan:
  • Via dit platform
  • Ter plekke tijdens de wedstrijddag

Programma

Een wedstrijddag bestaat uit meerdere races. Jij schrijft je in voor de wedstrijddag en wij delen je vervolgens in een klasse die past bij jouw niveau.

Ready2Race - Instapklasse dames

Bekijk de uitslag

Ready2Race - Klasse 4

Bekijk de uitslag

Ready2Race - Klasse 3

Bekijk de uitslag

Ready2Race - Klasse 2

Bekijk de uitslag

Locatie: Wielerparcours LRTV Swift

Meer over deze locatie

Vragen deelnemers

Heb jij een vraag? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Vragen organisatoren

Lijkt het jou leuk om een wedstrijd te organiseren? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel