Naar overzicht
Ready2Race Wedstrijd

Dikke Banden Race Rotterdam Cycling Festival

17 juli 2022
Rotterdam

Deze Dikke Banden Race vindt plaats tijdens het Rotterdam Cycling Festival. Doe mee en meld je aan! Meer informatie over alle andere activiteiten tijdens het Rotterdam Cycling Festival vind je hier. De Dikke Banden Races worden afgesloten met een Ouder & Kind Race.

Ouder & Kind Race
Doe samen met papa of mama mee aan de Ouder & Kind Race! Ouders van een kind tussen de 5 - 12 jaar oud kunnen samen met hun kind meedoen aan deze race. Het kind rijdt een rondje van 1 kilometer, wordt op de meet afgelost door de ouder die ook een rondje rijdt en daarna rijden ouder en kind samen een rondje van 1 km als koppel. Je doet mee op je eigen fiets. Alle soorten fietsen zijn toegestaan (behalve elektrische fietsen). Helm is verplicht. Aanmelden kan ter plekke op de dag van het event.


Programma

Een wedstrijddag bestaat uit meerdere races. Jij schrijft je in voor de wedstrijddag en wij delen je vervolgens in een klasse die past bij jouw niveau.

Dikke Banden Race - Loopfietsen 2, 3 & 4 jaar

Start om 11:00

Dikke Banden Race - 5 & 6 jaar

Start om 11:20

Dikke Banden Race - 7 & 8 jaar

Start om 11:40

Dikke Banden Race - 9 & 10 jaar

Start om 12:00

Dikke Banden Race - 11 & 12 jaar

Start om 12:20

Locatie: Wielerparcours RWC Ahoy

Wielerparcours RWC Ahoy

Meer over deze locatie

Vragen deelnemers

Heb jij een vraag? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Vragen organisatoren

Lijkt het jou leuk om een wedstrijd te organiseren? In onze FAQ geven we antwoord op verschillende vragen. Kijk snel of jouw vraag hier ook tussen staat.

Koersen op jouw niveau Eén platform Gemakkelijk en snel